10 septembrie 2005

Azi nu s-a intamplat nimic deosebit. Dimineata am stat acasa si m-am ocupat de engleza iar dupa amiaza am fost la internet in Kings Cross.
Dupa internet am studiat acasa niste chestii despre replicare (din SQL Server), mi-am scris un rezumat in engleza al fiecarui tip de replicare si in special m-am axat pe “merge repliction” care e cea mai greu de implementat si de administrat. Despre tipul asta de replicare am sa vorbesc la interviul de luni, pentru ca in cerintele postului este specificat in mod expres.

Luni am un interviu foarte important pentru postul de “Senior SQL Server Database Administrator” la o companie foarte puternica, ei spun ca sunt “Australia’s largest accountants-based financial and investment advice group” si au “over 500 Accounting firms franchisee network across Australia”. Am ajuns la interviul asta din intamplare, eu am aplicat la ei pentru un post de VB programmer insa agentul mi-a spus ca a trimis CV-ul meu pentru ambele posturi disponibile in companie, Programmer si Senior DBA.
Clientul vrea sa aiba un interviu cu mine dar pentru postul de DBA, e ciudat pentru ca eu am “croit” CV-ul pentru postul de programator (adica am scos multe chestii care tineau de administrare si le-am pus in fata pe cele de programare si SQL developing).

Asa ca azi la internet am listat tot ce am gasit pe siteul firmei respective despre companie si am de gand sa-mi pregatesc o prezentare cum n-am mai facut-o pana acum. Gata, m-am “enervat”, am de gand sa “ii strang de gat” ca sa-mi dea postul ala. Bine, la figurat, ca doar nu la propriu…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.