18 septembrie 2005

Fiind duminica m-am trezit pe la 10. Am inceput sa citesc The Sydney Morning Herald pe care il cumpar in fiecare sambata. De ce sambata, pentru ca sambata are o sectiune numita “My Career” in care sunt publicate foarte multe joburi. Din pacate insa foarte putine joburi pentru IT sunt “advertised” in ziar si daca sunt, sunt slujbe de IT Management. Internetul este si ramane cel mai important loc unde apar joburile nu numai din IT dar si din alte domenii.
SMH de sambata este mai gros ca in cursul saptamanii, cred ca are jumatate de kilogram, si este foarte interesant, ai ce citi cam pentru o saptamana. In afara de sectiunea de joburi (cam 36 de pagini), gasesti sectiunile Drive (Auto), Bussines&Money, Travel, Sport, Domain (Imobiliare) si altele, depinde de editie.

Pe la 3 dupa-amiaza am plecat la internet sa pun jurnalul pe web, am stat la internet pana pe la 6 seara dupa care m-am intors acasa. Si pentru ca aveam chef de o bere, am cumparat o bere de jos, azi am luat Foster’s cu 3.60 dolari sticla de 800 ml (Australias’ Famous Beer dupa cum scrie pe ea).
Azi nu m-am simtit “in apele mele”, n-am chef de nimic, asa ca o sa ma culc desi e de abia 9 seara.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.