20 noiembrie 2005

Dupa programul de lucru (12-16) am plecat la internet in Kings Cross. Mi-am pus jurnalul pe web si am mai stat de vorba pe messenger.

Apoi, inainte de a ma duce acasa, am dat pe la supermarket si am facut niste cumparaturi, in general mancare caci proviziile mele sunt la limita. Mi-am luat o apa plata 2l @2.89 AUD, salata verde @1 AUD bucata, castraveti @2 AUD/kg, rosii @2.5 AUD/kg, ardei verde @3 AUD/kg, banane @3 AUD/kg, paine si conserve de ton.
Ceea ce imi place aici e ca tot timpul anului gasesti fructe si legume proaspete la supermarket. Fiind o tara imensa, cu un climat atat de variat (intalnim aici aproape toate tipurile de climat: ecuatorial, tropical, subtropical, desertic si temperat) in orice perioada a anului se produc o larga varietate de fructe si legume. Banane, portocale, grapefruit, avocado, kiwi, ananas, mango, pepeni, mere, pere, toate aceste fructe se cultiva aici, Australia fiind recunoscuta pe plan mondial pentru agricultura sa performanta bazata pe principii ecologice.

Cam atat pentru azi, duminica 20 noiembrie 2005. Saptamana viitoare se fac cinci luni de cand sunt in tara asta binecuvantata. Sper sa sarbatoresc asta printr-o realizare de exceptie: job in IT. Si daca nu va fi asa, no worries mates, ca n-au intrat zilele in sac. Va veni si asta, mai devreme sau mai tarziu… 😉

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.