20 septembrie 2005

Mi-a dat telefon sefu’ de la restaurant si mi-a spus sa vin de joi nu de maine. Probabil ca n-au terminat inca amenajarea localului, maine am sa trec pe acolo ca “sa-mi manifest interesul”.

Am fost azi in Bexley, asta e o suburbie a Sydney-ului in care locuieste d-nul Eugen (l-am intalnit la biserica si am fost si cu el atunci la restaurantul din Blacktown). El sta singur intr-o casa cu trei dormitoare si s-a oferit sa-mi inchirieze o camera cu doar 90 dolari pe saptamana. Asta e un ajutor extraordinar pentru mine acum…Numai ca problema e destul de complicata, trebuie sa vad daca nu pierd bondul de aici caci daca imi retine numai si jumatate din el adica 460 AUD, nu prea e o afacere sa ma mut. Asta e, am contract pe 9 luni, e destul de greu sa renunt la el. Si nu e numai bondul implicat, e vorba si de “history” caci daca voi mai inchiria odata ceva nu pot sa ascund ca am mai stat cu chirie si am renuntat la contract dupa numai 3 luni. Asta e o dovada de neseriozitate, putin le pasa lor de motivele pentru care am fost nevoit sa fac acest lucru.

Casa d-lui Eugen e bine situata, am tren direct din city pana in Rockdale iar de acolo fac doar o statie cu autobuzul pana la el, autobuz care vine din 20 in 20 de minute. Pot sa merg si pe jos de la statia de tren pana la casa, fac cam 20 de minute daca ma grabesc si vreo 30 daca merg relaxat (am facut azi testul asta).
Deocamdata casa este in reparatii capitale, se lucreaza de zor la ea adica se zugraveste, se vopseste si se repara ce este vechi sau defect. Mi-a placut pentru ca este multa liniste si multa verdeata acolo, iar d-nul Eugen are toate cele necesare unei case (frigider, microunde, telefon, televizor, calculator, internet). Maine vorbesc cu agentul la telefon, sa vad ce se poate face…Dupa ce ma angajez si vad ce salariu castig la restaurantul ala, am sa pun pe hartie avantajele si dezavantajele unei mutari si am sa iau o decizie in privinta asta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.