21 noiembrie 2005

De dimineata am fost la JKM Consulting, agentia de recrutare care m-a trimis la ultimul interviu si le-am dat toate recomandarile mele de la joburile precedente. Au facut copii dupa ele si dupa pagina cu viza de resedinta permanenta din pasaport. Mi-au spus ca ei trebuie sa verifice referintele (telefonic sau prin email) si apoi transmit OK-ul la angajator care face oferta de angajare. Aceasta oferta poate veni insa si inainte de verificarea referintelor… Nu are rost sa spun la ce nivel sunt emotiile mele…

Si cu toate acestea m-am prezentat azi la ora 16 la un alt interviu direct cu angajatorul la o firma de marketing care se ocupa cu “strategic planning”, “direct marketing”, “advertising” si “on-line interactive marketing”. Am discutat o ora despre ceea ce stiu sa fac cu SQL Server, dar n-am intrat in detalii tehnice de profunzime. Adevarul este ca nu stiu la ce intrebare tehnica n-as mai putea raspunde, am fost la atatea interviuri incat am invatat raspunsul optim pentru fiecare intrebare, sunt pregatit pentru orice.
A fost un interviu perfect, asa sigur pe mine n-am mai fost niciodata. N-am ce pierde… A ramas ca tinem legatura prin agent, mai au de intervievat.

Maine primesc job in IT…Si daca nu maine, poimaine sigur! 😉

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.