23 octombrie 2005

Zi de duminica, deci foarte multi clienti in restaurant. Am muncit de la 11.30 la 16.30 cu o pauza de jumatate de ora. Sefu’ s-a smecherit de-a binelea, a pus un afis pe frigiderul cu bauturi pe care scrie ca trebuie sa ne cumparam bauturile nu sa le furam…Bine, ni se da un discount de 10%, ce sa spun, mare branza…La o masa gratuita nu mai avem dreptul decat daca lucram minim 5 ore, pentru ca la un schimb de patru ore nu avem pauza. Si nici nu mai putem sa comandam bucatarilor ceea ce dorim, trebuie sa luam musai “battered fish&chips&salad” adica cel mai ieftin meal, de 7.95 dolari. Daca vrem altceva trebuie sa platim, si asta e cu “employee discount”.

Am vazut azi programul pentru saptamana viitoare, e un dezastru cat de putine ore ne-au pus fiecaruia. La mine e inca bine caci mi-au dat 5.5 ore sambata si 6.5 duminica, adica cand se plateste cel mai bine dar alti colegi au doar 4 ore zilnic toata saptamana. Programul meu de lucru pentru saptamana care urmeaza e urmatorul:
Luni: liber
Marti: 12-16
Miercuri: 12-16
Joi: liber
Vineri: 12-16
Sambata: 17-22.30
Duminica:16-22.30

Deci am 24 de ore de munca in saptamana asta, sper sa-mi acopar cheltuielile din astea. Si orele de marti/miercuri/vineri sunt puse ca naiba, de abia am timp sa ma duc dimineata la agentia de joburi ca sa accesez internetul. Bine ca mai sunt student la AMES, o sa ma duc dupa amiaza la ei in Learning Centre sa caut joburi pe net.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.