26 iulie 2005

Ziua cea mai neagra. Marti…
Dimineata am primit un telefon de la agenta care mi-a gasit institutia guvernamentala din Ashfield. Mi-a spus ca rezultatul interviului este negativ…Se vedea ca ii pare si ei rau. 🙁 Am intrebat-o de ce, si mi-a spus ca lipsa experientei locale a fost motivul. Ca a fost asa sau nu, n-am cum sa stiu sigur, insa recunosc ca am fost dezamagit.

Dupa cursurile de engleza am fost la agentia de plasament si mi-am verificat emailul. Si din nou vesti proaste: am primit fail si de la firma la care am fost joi la interviu si de la Toyota. Bineinteles foarte amabile ambele email-uri, extrem de politicos spus ca “unsuccesfull application” pentru ca cica alti candidati se potrivesc mai bine pozitiei respective. 🙁

Singurul lucru relativ bun a fost ca mi-a dat un agent telefon si m-a intrebat despre un job la care aplicasem mai demult, “Desktop Support”. Se tot scuza ca imi vorbeste de jobul asta, ca exprienta mea in IT este foarte buna, cu alte cuvinte sunt supercalificat ca sa aplic pentru acest post, si ca daca ma mai intereseaza jobul. I-am spus ca e un job bun, ca vreau sa lucrez ca sa cunosc mai bine “australian society” si “work relationships” dintr-o companie australiana. Oricum nu m-a invitat la interviu, a spus ca ma mai suna el. 🙁

De la agenta cu banca nici o veste, am sunat azi si i-am lasat un mesaj caci nu era la agentie. In momentul de fata nu mai am nici un raspuns de asteptat, o iau din nou de la zero cu interviurile.

Si parca nu erau de ajuns toate astea, m-am stricat rau la stomac dupa ce am mancat un sandwich cu pui, salata, rosii si maioneza, cumparat de aici de langa mine caci am un fast food chiar langa blocul meu. Am zis si eu sa cumpar de aici desi nu e prea ieftin (3.5 AUD) dar imi tine de foame pana seara cand ma intorc de la agentie. Insa nici de foame nu mi-a tinut, nici la agentie n-am putut sa stau ca aveam “alte necesitati” din 10 in 10 minute.
Seara mi-am facut niste cartofi fierti cu o conserva de somon roz (pink salmon) canadian, si mi-a mai trecut.

Nu ascund ca traversez un moment dificil, este cea mai grea perioada de cand sunt in Australia. O sa trec peste asta sunt sigur, insa acum mi-e tare greu, pentru prima oara ma simt dezorientat. Oricat de tare ai fi, nu e usor sa primesti intr-o zi trei esecuri de la interviuri directe. Sunt in corzi dar ma aflu inca in ring.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.