27 octombrie 2005

O surpriza placuta a fost ca am primit un email de la QPL, o agentie de recruitment, care ma intreaba daca mi-am gasit job sau inca imi mai caut de munca. Apoi ma roaga sa le dau un telefon si sa vorbesc cu ei despre “my current situation”. Uite d-le ca sunt si unele agentii care se preocupa de client si nu ii arunca la gunoi CV-ul dupa primul job ratat. Bravo lor!

Dimineata am fost la AMES la internet, am gasit vreo patru joburi la care am aplicat. Mi-am calcat pe inima si am trimis CV-ul si pentru o slujba in Canberra, desi tare mi-e greu sa plec din Sydney, mai ales acum ca vine vara…Da, recunosc ca din punctul asta de vedere sunt un incapatanat, nu am aplicat la slujbe din alte orase decat Sydney. E bine sau rau, e decizia mea…
Deocamdata n-am vesti de la interviul la care am fost vinerea trecuta, am sunat-o azi pe agenta care mi-a spus ca cei de la banca n-au luat inca o decizie. E clar, inca mai intervieveaza candidati…Am vazut pe internet ca au dat jobul asta la vreo patru agentii de recruitment, e usor sa-ti dai seama ca e acelasi job desi sunt anunturi diferite, postate pe site-uri de joburi diferite.

Dupa internet m-am dus sa fac cumparaturi de aici din zona in care locuiesc. Mi-am luat niste obiecte de uz casnic (galeata de gunoi @4.99 AUD, perie de WC @2 AUD, prosop de vase @2 AUD, un covoras pentru pantofi @2 dolari), o apa plata Mount Franklin de 2L @2.89 dolari, doua grapefruit @ 1.88 dolari (2.99AUD/kg) si un gem “Mix Berry” 500 gr @ 2.89 dolari (strawberries, blackberries, raspberries si blueberries).

Caldura mare azi afara, cred ca au fost peste 30 de grade; cand am iesit din “frigiderul” ala de supermarket m-a izbit de valul de caldura de afara. Trebuie sa-mi cumpar un slip si sa ma duc la ocean ca nu mai am rabdare…Chiar azi mi-a dat o tipa in centru un fluturas cu “Bondi Surf School”. De exemplu pentru un curs de 8 saptamani (o zi pe saptamana la alegere) in care astia garanteaza ca o sa fi in stare sa te dai cu scandura aia pe valuri, costa 256 AUD. O singura sesiune de 1.5 ore costa $39. Eh, cu scandura sau fara, valuri sau nu, cald sa fie ca de balacit ma descurc eu. 😉

Pe la 19 a venit Dumitru si mi-a adus televizorul lui caci el si-a luat altul si nu mai are nevoie de asta vechi. Nu prea imi place sa primesc lucruri de pomana (deh, sunt destul de mandru) dar decat sa-l arunce la gunoi cum se practica aici, mai bine “sa-l arunce” la mine in apartament. Mi-a adus un TEAC de 51 cm care are si video recorder incorporat. Cool, acu’ am si TV! O sa fac un review la posturi si la programe, da’ mai tarziu (dupa 2-3 saptamani) ca acu’ e prea devreme.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.