27 septembrie 2005

Am inceput munca la ora 13 si am terminat la 18.30. Restaurantul merge bine, avem clienti mai tot timpul. Intre 12 si 15 e foarte aglomerat, atunci se munceste cel mai mult…Insa si in restul timpului nu stau o clipa, trebuie sa gasesc ceva de facut.

Azi am muncit doar cinci ore si jumatate. Dupa maxim 5 ore de munca legea spune ca trebuie neaparat sa ti se dea o pauza. In pauza avem voie sa ne luam o portie de mancare (fish sau seafood, chips & salad) si un suc. Sucuri sau apa putem sa luam cand vrem din vitrina si in timpul lucrului, dar mai cu moderatie si de preferat cand nu e seful prin preajma. Nu zice nimic, dar e mai bine sa nu te vada ca “te indopi” din sucurile puse la vanzare. Oricum in magazin este o camera video si din biroul sau, seful vede tot ce se intampla. Asa ca nu e bine “sa-ti fortezi” norocul…

Nu am de gand sa explic ce si cum muncesc eu acolo, ca nu e relevant. Ceea ce e important e ca se MUNCESTE, si e o munca fizica, foarte obositoare. Azi am fost responsabil cu curatenia la mese, cred ca am facut zeci de kilometrii mergand prin restaurant. Nu stiu cat o sa rezist, nu prea sunt obisnuit cu o astfel de munca si obosesc foarte repede.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.