28 august 2005

Azi a fost o vreme superba afara, dimineata am stat in casa dar dupa-amiaza am iesit cu Anca&Cata la o plimbare prin oras…De dimineata am citit ziarele si revistele care s-au strans saptamana asta apoi la pranz mi-am facut o mancare mai complexa (tocana de legume cu carne de pui).
Mi-a dat cineva o revista de can-can se numeste “New Weekly” in ea sunt tot felul de barfe despre actori si vedete. Sunt multe poze facute de paparazzi, astia surprind vedetele in cele mai diverse pozitii…Acum subiectul zilei este legatura dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, Angelina zice “We’re getting married!” iar “Brad’s sure Angelina is the person he wants to spend his life with”. Ni se mai explica “How Ange convinced Brad to leave Jen” si ca “Brad gives Jen&Vince (Vaughn) his blessing” de parca aia doi ar avea nevoie de asa ceva…In final facem cunostinta cu “recently adopted baby Sahara”, o fetita tare ochioasa adoptata de d-na Buze Mari. Pentru alte articole&poze cititi pe internet la adresa ninemsn.com.au/nw . 🙂

Am citit in ziare de un oceanograf din Adelaide care in timp de culegea nu stiu ce plante marine din ocean, a fost luat de un rechin, nu i-au mai gasit decat butelia de oxigen…Cica colegii lui care erau cu el, au nevoie de tratament psihologic, sunt si acum ingroziti de ceea ce au trait…Brrrr!
Tot o poveste din asta terifianta a avut loc nu stiu pe ce rau din interiorul Australiei; in timp ce se aflau intr-o canoe la pescuit, un crocodil imens a rasturnat ambarcatiunea si l-a infascat pe barbat dupa care a disparut in adancuri…Sotia a innotat pana la mal si a alergat ingrozita la autoritati care au declansat cautarea in zona respectiva. Daca gasesc crocodiliul, au permisiunea de a-l impusca. Ideea e ca in zona aia nu se raportasera crocodili, toti au fost surprinsi de povestea asta, acum cica au pus placute de avertizare in acel loc.
Deci Australia este si o tara periculoasa, nu-mi trebuie pescuit pe rau in canoe si nici innotat in ocean in afara plajelor ingradite cu plase anti-rechini.

Seara m-am plimbat prin oras cu Anca si Catalin, am mai stat la taclale si am vorbit despre interviuri (eu), viata ca angajat permanent (ei). Am vizitat o librarie din Central, aia e o librarie cu reduceri, sunt carti noi la niste preturi incredibile. De exemplu la carti de IT, am vazut “Microsoft Windows Server 2003” cu 19.80, “Exchange Server” la 8.90 dolari, si “VB.NET” la 5.95 dolari. Astea sunt carti tip “camida”-adica groase, cu peste 1000 de pagini.
Am vazut si Collins English Dictionar asta ni l-a recomandat profa sa ni-l luam, la numai 19.95 de dolari (in librarii este cu 60 dolari). O sa ma duc sa-mi umplu si eu biblioteca cand o sa am bani…Dar nu o sa fac ca un cunoscut de-al meu, omul si-a cumparat o biblioteca moderna pentru sufragerie si apoi s-a dus la librarie si si-a cumparat carti ca sa o umple…L-am intrebat, “Bine ma, dar chiar asa, tu iei orice carti!?”. Zice: “Ce ma, astea nu tot sunt carti, ce conteaza…”. No comment.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.