28 iulie 2005

Ultimele zile in Sydney au fost foarte calduroase, am trecut la camasi cu maneca scurta ca nu se mai poate cu sacou si camasa cu maneca lunga. E frumos afara insa o sa fie si mai frumos primavara si apoi vara, de abia le astept. Bineinteles ca pana atunci trebuie sa pice si jobul meu.

Dupa cursurile de engleza de dimineata m-am dus la internet unde am aplicat masiv pe cele mai diverse joburi din IT, incepand cu database administrator si terminand cu helpdesk/desktop support. Din fericire am gasit multe joburi azi pe internet, cred ca in total azi am trimis CV-uri pentru vreo 20 de posturi disponibile. Maine ma mai duc si aplic la tot ce a mai aparut intre timp, trebuie sa petrec mai mult timp cautand joburi. Tot maine am sa fac din nou o analiza a aplicarilor la joburi si o sa ma gandesc ce trebuie facut ca sa maximizez numarul interviurilor directe si mai departe sa incerc sa elimin cauzele esecurilor.

In rest ma simt bine in orasul meu Sydney (ce-mi place sa spun asta), sunt sanatos, si ceea ce e foarte important, optimist. Din ce am trimis azi, sper sa am minim doua-trei interviuri saptamana viitoare. Daca sunt norocos, poate si mai multe…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.