29 august 2005

Zi neagra azi. Failuri la toate interviurile directe de saptamana trecuta. Sunt negru de suparare…Nu am chef sa scriu, nici sa mananc nimic. O sa ma culc.

(completat in jurnal a doua zi, pe 30 august 2005)
Aseara n-am mai avut puterea sa mai scriu, am fost extrem de suparat. Am primit toate cele patru raspunsuri la interviuri si toate sunt esecuri…Chiar si pentru mine care sunt obisnuit cu asta, a fost prea mult.

La jobul de la Epicor (ala cu testul de stress) cica deoarece am facut numai trei probleme din cinci, sunt “unsuccesful”. Mda, nici nu ma asteptam la nimic bun de la astia, nu mi-a placut cum am fost tratat la asa zisul interviu.

Jobul de DBA de la Parramata Police cica a fost “put on hold” adica deocamdata s-au razgandit si nu mai vor sa angajeze…Dumnezeu sa-i inteleaga, de ce naiba mai dau anunt daca nu vor sa angajeze!? Oricum asta mi-a spus agenta, eu stiu daca mi-a spus adevarul?

Cel mai mult m-a afectat fail-ul de la Credit Suisse First Boston. Asta era o pozitie de Junior VB Developer, daca nici pentru asta nu sunt bun…E clar, “neplacutei” aleia de IT Manager nu i-a placut de mine, adevarul e ca nici mie de ea. Insa sa-mi spuna ca nu sunt “strong enough” pentru o slujba de junior, asta e ceva ce nu inghit prea usor. Cica am experienta mai mult de administrare decat de dezvoltare…Iar agentul nici macar n-a avut curajul sa-mi dea telefon, mi-a trimis un email sec. 🙁

Pentru postul de Crystal Report Developer-Bussines Analyst, cica au fost impresionati de mine, ca vor sa ma angajeze pe o pozitie permanenta da’ nu acum, ci in viitor…Mda, de parca promisiunea lor imi tine de foame si imi plateste chiria. Acum au dat contractul unui tip care avea 5 ani experienta numai in Crystal Reports…

Au fost patru failuri consecutive, n-am putut sa mai scot un cuvant cateva ore. Seara a trebuit sa ma duc la interviu pentru postul de IT Support la o firma care activeaza in domeniul financiar (managementul creditelor). Desi eram suparat, n-am aratat asta, a trebuit sa zambesc, sa rad chiar cu tipul care m-a intervievat.

Dimineata am fost la un interviu cu un agent, pentru un post de DBA, mi-a spus ca imi aranjeaza o intalnire cu clientul care acum e plecat in Singapore, se intoarce miercuri. Mi-a promis ca ma suna miercuri sau joi sa-mi spuna cand si unde e interviul direct.

Pe la pranz m-am intalnit cu Corneliu, el asta mi-a deschis ochii la multe chestii si mi-a dat multe sfaturi extrem de utile. El reprezinta partea tehnica la un interviu in firma lui si de aceea este extrem de valoros punctul sau de vedere, ca intervievator. Romani australieni de treaba, ma sustin si ei cum pot, uneori simt ca au o prea mare incredere in mine si nu vreau/nu pot sa-i dezamagesc…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.