8 noiembrie 2005

Azi am fost la cinema, ca de obicei in George Street la Greater Union Hoyts Village Complex (cum am vazut pe internet ca se numeste). Am vizionat un nou film Australian, “Wolf Creek”. Filmul se vrea un thriller insa in afara de cateva scene de violenta gratuita, nu prea are nimic care sa te sperie sau sa te tina in tensiune si suspans. Unghiurile de filmare sunt prost alese, scenariul e execrabil, regia n-are nimic original iar actorii parca sunt studenti la TAFE specializarea “filme proaste”. La un moment dat voiam sa ies, eram scarbit de “calitatea” peliculei, dar am zis ca tre’ sa vad cum se termina porcaria.

Imi pare rau ca trebuie sa critic un film Australian dar trebuie sa fiu obiectiv. Mai au de invatat cum se face un film…Romania, chiar si cu filmele facute dupa revolutie, are regizori, scenaristi, directori de imagine, de sunet si actori mai buni decat ceea cea am vazut azi in acest “Australian movie”. Asta e, cand esti producator, scenarist si regizor nu poate sa iasa ceva bun din acest cumul de “functii”…
Nu-l recomand nimanui, in primul rand pentru subiectul jegos si apoi pentru subcalitatea realizarii. Film de categoria B. Parerea mea!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.