9 octombrie 2005

Ieri am muncit 10 ore iar azi 11…Nu mai pot, sunt rupt de oboseala, dupa vineri, sambata si duminica ma resimt cel mai tare in urma muncii pe care o fac acolo la restaurant. Si ieri si azi a fost o vreme splendida, turistii vin in valuri si nici macar nu a inceput sezonul estival, mai sunt doua luni pana atunci.

Merge super bine afacerea asta, seful e foarte bine dispus tot timpul, azi mi-a facut cinste cu o coca-cola light. Saptamana trecuta l-am vazut ca bea o cutie de cola light si i-am spus ca asta e si bautura mea preferata, nici mie nu-mi place pepsi max de care avem noi la vanzare. Astazi cand si-a cumparat cola mi-a luat si mie una…Tare de treaba e sefu’ asta al meu.
Cum sa nu muncesti bine cand nimeni nu tipa la tine, cand atunci cand ti se cere sa faci ceva ti se spune intotdeauna “please”, iar cand termini programul seful iti zice”thank you Gabriel”. Asa ceva e greu de crezut ca se va intampla vreodata in Romania, nu mai spun de faptul ca l-am vazut pe patron, Mr. Steve Costi, un tip milionar in dolari, care si-a suflecat manecile si servea clientii la mese…Sunt diferente enorme de mentalitate, de cultura si civilizatie intre Australia si Romania, tare ma tem ca nu vom ajunge niciodata la nivelul asta de dezvoltare. Off, Romania mea…De ce nu putem sa fim si noi ca ei?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.