24 iunie 2005

Ziua incepe in aer…Aproximativ, se zboara peste nordul Italiei, Iugoslavia, Romania (ora 3.30 am intrat in Ro), Marea Neagra, Azerbagian, Iran, Irak, Afganistan, India (pe care o taie in diagonala), Oceanul Indian si Indonezia. Ajungem la Singapore ora 13. 45 ora romaniei (18.45 la ei). M-am prezentat la poarta de imbarcare pentru Sydney si m-am imbarcat in Boeingul 747 operat de Quantas Airlines. Quantas este linia aeriana oficiala a Australiei. Mi-a placut mult avionul, are un cangur rosu desenat pe coada aeronavei, iar pe avion scrie: “Quantas, The Spirit of Australia”. Good ya mates! Aeroportul din Singapore e pur si simplu imens si e foarte curat. Am vazut oamenii si copii stand pe jos, in picoarele goale…
Aeroportul are banda din aceea plana adica te pui pe ea si te duce drept inainte. Peste tot sunt monitoare imense (LCD) cu informatii despre plecari/sosiri, a fost usor sa gasesc poarta mea de imbarcare.
Am decolat la 15.00 (20.00 la Singapore). Am si aici monitor pe care pot vedea filme, documentare, desene animate, traseul si parametrii de zbor. Daca de la Paris la Singapore m-am uitat la “Constantine” (cu Keanu Rives) si “Million Dollars Baby”, acum ma uit la “Meet the Fockers” si apoi la “Hitch”. Mor de ras la “Hitch”…Tare comedie! Ma simt bine aici…Gata, sunt aproape australian! Aici am loc la fereastra dar nu se vede nimic pe geam deoarece e intuneric…Dar se vad stelele cerului austral… Sunt aproximativ 9600 km de la Singapore la Sydney iar zborul dureaza 7 ore si jumatate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 4.58 out of 5)
Loading...
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.